Pakketten

DaJ Media Productions! heeft naast de mogelijkheid om een site te laten maken en daarvoor éénmalig een factuur te sturen nu ook de mogelijkheid gemaakt om pakketten aan te bieden. Deze 4 paketten kunt u als grove lijn bezien en een pakket kan dus altijd per klant/opdracht aangepast worden.

Waarom Pakketten?
In de huidige onzekere en krappe financiële periode moeten zowel particulieren als ondernemers opletten wat ze financieel uitgeven. Vooral startende ondernemers en ZZP’ers hebben niet veel bestedingsvrijheid.

Aangezien DaJ Media geen dure websites maakt is het voor zowel een startende onderneming als een bedrijf dat al langer bestaat goed te doen om een complete professionele website te verkrijgen. U kunt er voor kiezen zelf het onderhoud aan uw website na oplevering te verrichten. Echter DaJ Media wil desgewenst ook het onderhoud voor u regelen.

Wat houdt het Onderhoud in?
Het onderhoud bevat maandelijks aanpassingen op uw website die zichtbaar zijn voor uw cliënten zoals prijslijsten, plaatjes, teksten, nieuws pagina’s enz. Maar ook achter de site gaat veel schuil wat het nodige onderhoud vereist zoals de juiste en meest bijgewerkte software pakketten, E-mailinstellingen, links naar pagina’s elders op het internet, maandelijkse back-up van uw website, en zo nog veel meer.

Welke pakketten zijn er en wat kosten ze?
Dat kunt u hieronder aantreffen, heeft u een keuze kunnen maken? Neem dan met ons contact op. Heeft u nog vragen of specifieke wensen, ook dan adviseren wij u dringend contact met ons op te nemen.

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3 Pakket 4
 Website inclusief ontwerp, tekst en plaatjes  Website inclusief ontwerp, tekst en plaatjes  Website inclusief ontwerp, tekst en plaatjes  Website inclusief ontwerp, tekst en plaatjes
 Zoekoptimalisatie bij Google  Zoekoptimalisatie bij Google  Zoekoptimalisatie bij Google  Zoekoptimalisatie bij Google
 10 a 15 pagina’s   10 a 15 pagina’s   10 a 15 pagina’s   10 a 15 pagina’s
   Webshop of Fotogallerij aanwezig en geheel werkend  Professionele Video/Audio productie van circa 5 a 10 minuten  Professionele Video/Audio productie van circa 5 a 10 minuten
    Webshop of Fotogallerij aanwezig en geheel werkend
 eenmalig € 500,-* eenmalig € 650,-* eenmalig € 750,-* eenmalig € 900,-*

* Prijs is inclusief BTW en exclusief kosten hosting en domeinnaamregistratie.

Goed om te weten – Extra’s

  • Meer dan 15 pagina’s nodig, dat kan met een meerwaarde van een euro per pagina.
  • Huisstijl en logo nog niet aanwezig? Wij maken het kostenloos voor u erbij.
  • Social media strategie nodig om uw bedrijf direct goed op Facebook, Twitter, Google+ etc te introduceren, wij regelen dat samen met professionals voor u.
  • Hosting en Domeinnamen kunt u ook zeer voordelig en goed regelen via DaJ Media Prodcutions!
  • Als u besluit een website in een keer te betalen maar u wilt het door DaJ Media Productions! laten onderhouden dan kan er een los onderhoudscontract voor u worden opgesteld.