Tarieven

Wilt u een geen website maar wel een audio en/of video item laten maken van uw firma, club of anderszins dan hangt de prijs van een dergelijke productie af van de specifieke wensen die u als cliënt heeft. Om een aantal voorbeelden te geven is de lengte van uw item bepalend. Een 5 minuten promtiefilm die u voor meerdere doeleinden kunt gebruiken is goedkoper dan een film van bijvoorbeeld een uur. Ook is het afhankelijk van het aantal draaidagen die de opnames in beslag zullen nemen of dat er meerdere mensen ingeschakeld moeten worden.

Voor websites en combinaties tussen Audio, Video en Web hebben kunnen we u wel pakketten aanbieden welke u in eenmaal kunt betalen of gespreid over 2 jaar inclusief onderhoudscontract.

Wat betreft losse video/audio producten kan DaJ Media Productions! u beloven dat we de producties zo goedkoop mogelijk qua prijs voor u maken tegen een zo hoog mogelijke kwaliteit van het product.

Wij beschikken niet over een duur kantoor. Wij hebben niet allerlei leningen afgesloten bij banken die terug betaald moeten worden. Ook hebben wij geen hoge personeels of advertentie kosten die wij op u als cliënt willen verhalen.

Neem gewoon contact met ons op, geef zo duidelijk mogelijk aan wat u graag zou willen. Dan kunnen wij u blij maken met een goed en goedkoop product.