Pakketten – NIEUW!!

DaJ Media Productions! heeft naast de mogelijkheid om een site te laten maken en daarvoor éénmalig een factuur te sturen nu ook de mogelijkheid gemaakt om pakketten aan te bieden. Deze 4 paketten kunt u als grove lijn bezien en een pakket kan dus altijd per klant/opdracht aangepast worden.

Waarom Pakketten?
In de huidige onzekere en krappe financieele periode is het niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven  afzien van uitgaven. Vooral startende ondernemers en ZZP’ers hebben niet veel bestedingsvrijheid.
Om mensen toch te kunnen helpen aan een unieke site die past bij de doelstellingen en uitstraling van uw onderneming is het nu mogelijk min of meer gespreid te betalen in de vorm van pakketten. Deze pakketten zijn altijd voorzien van de mogelijkheid dat DaJ Media Productions! uw site maandelijks voor u onderhoud.

Wat houdt het Onderhoud in?
Het onderhoud bevat maandelijks aanpassingen op uw website die zichtbaar zijn voor uw cliënten zoals prijslijsten, plaatjes, teksten, nieuws pagina’s enz. Maar ook achter de site gaat veel schuil wat het nodige onderhoud vereist zoals de juiste en meest bijgewerkte software pakketten, E-mailinstellingen, links naar pagina’s elders op het internet en zo nog veel meer.

Welke pakketten zijn er en wat kosten ze?
Dat kunt u hieronder aantreffen, heeft u een keuze kunnen maken? Neem dan met ons contact op. Heeft u nog vragen of specifieke wensen, ook dan adviseren wij u dringend contact met ons op te nemen.

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3 Pakket 4
 Website inclusief ontwerp, tekst en plaatjes  Website inclusief ontwerp, tekst en plaatjes  Website inclusief ontwerp, tekst en plaatjes  Website inclusief ontwerp, tekst en plaatjes
 Zoekoptimalisatie bij Google  Zoekoptimalisatie bij Google  Zoekoptimalisatie bij Google  Zoekoptimalisatie bij Google
 10 a 15 pagina’s   10 a 15 pagina’s   10 a 15 pagina’s   10 a 15 pagina’s
   Webshop of Fotogallerij aanwezig en geheel werkend  Professionele Video/Audio productie van circa 5 a 10 minuten  Professionele Video/Audio productie van circa 5 a 10 minuten
    Webshop of Fotogallerij aanwezig en geheel werkend
 € 300,-* € 450,-*  € 750,-* € 900,-*
 Gespreid over 2 jaar met onderhoudscontract

€ 12,50 * p/mnd.

 Gespreid over 2 jaar met onderhoudscontract

€ 18,75 * p/mnd.

 Gespreid over 2 jaar met onderhoudscontract

€ 31,25 * p/mnd.

Gespreid over 2 jaar met onderhoudscontract

€ 37,50 * p/mnd.

* Prijs is exclusief BTW en exclusief kosten hosting en domeinnaamregistratie.

Goed om te weten – Extra’s

  • Meer dan 15 pagina’s nodig, dat kan met een meerwaarde van een euro per pagina.
  • Huisstijl en logo nog niet aanwezig? Wij maken het kostenloos voor u erbij.
  • Social media strategie nodig om uw bedrijf direct goed op Facebook, Twitter, Google+ etc te introduceren, wij regelen dat samen met professionals voor u.
  • Hosting en Domeinnamen kunt u ook zeer voordelig en goed regelen via DaJ Media Prodcutions!
  • Als u besluit een website in een keer te betalen maar u wilt het door DaJ Media Productions! laten onderhouden dan kan er een los onderhoudscontract voor u worden opgesteld.

DiabeteZ.nl

DaJ Media Productions! is momenteel druk bezig met een open community op te zetten over de ziekte Diabetes.

Dit gaat gebeuren onder de naam DiabeteZ.nl. Mensen die meer over de ziekte te weten willen komen kunnen daar veel informatie vinden. Maar vooral is het de bedoeling dat er tips tussen mensen worden uitgewisseld die met de ziekte te maken hebben.

Meer info over deze website kunt u hier spoedig terug vinden.