Audio

Audio is een belangrijk element voor iedereen. Je kan nog zoveel zien, ruiken en voelen maar met geluid erbij is elke beleving pas compleet. Dit is ook zo voor websites.

Hoewel de meeste websites weinig audio laten horen kan het toch heel veel toevoegen. Vooral als u bijvoorbeeld een video wilt laten zien aan uw (toekomstige) clienten.

Een video komt meer tot zijn recht als er een pakkend muziekje onder gedraaid wordt. Een logo krijgt meer betekenis als er een kloppend geluidje mee gepaard gaat.

Uw website behoeft natuurlijk niet een kakofonie van geluiden te worden, maar als er een video op uw site geplaatst wordt door DaJ Media Productions! dan kunt u er van uit gaan dat de audio die er voor gebruikt wordt door ons zelf wordt gemaakt en uw video en (daardoor ook uw website) een waardig visitekaartje is voor uw onderneming.

Wilt u ervaren wat wij bedoelen, zie dan hieronder bijvoorbeeld eerst eens filmpje 1 dit filmpje is niet voorzien van audio, en bezie daarna eens filmpje 2 met audio er onder.
U zal merken dat het verschillend overkomt terwijl het filmpje exact hetzelfde is.

 

Filmpje 1 – Zonder Audio

Filmpje 2 – Met Audio