Video

Video is een belangrijke speler in het leven van ieder mens. Televisie programma’s en films worden door iedereen weleens bekeken.
Video is de laatste 10 jaar ook enorm ‘hot’op het internet. Met name door YouTube is er een opmars van video op het web.

Toch is het voor veel bedrijven nog ongebruikt op hun website, vreemd want video spreekt veel meer aan dan alleen platte tekst met hier en daar een plaatje.

DaJ Media Productions! kan voor u een op maat gemaakte video produceren. U kunt de cliënt bijvoorbeeld een beeld geven van uw producten, werkwijzen, diensten, personeel en veel veel meer.

Ook maken we video producties voor u als u het niet wil gebruiken op het internet maar bijvoorbeeld op DVD. DaJ Media Productions! werkt ook in opdracht van landelijke tv-zenders. Meer informatie hierover kunt u binnenkort lezen op onze Nieuws pagina.

Video opnemen lijkt niet zo moeilijk, maar als u het goed wil doen dan komt er nogal wat bij kijken, de juiste belichting, de beste plek in beeld, kleur balansen en nog veel meer. Vervolgens dient het ‘ruwe’ materiaal bewerkt en gemonteerd te worden tot een duidelijke video met hier en daar wat tekst in beeld bijvoorbeeld, ook audio kan er in verwerkt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Video werkt dus perfect samen met Audio op het Web. Maar ook alleen video zoals een huwelijksvideo, bedrijfsreportage, of rouwvideo kan door ons geproduceerd worden. Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden via onze Contact pagina.